piątek, 26 kwietnia 2013

Bambusowe deski Rosendahl - do krojenia i nie tylko!

Dobra deska do krojenia to podstawa każdej kuchni. Całkiem dobrze sprawdzają się deski z drewna bambusowego, które jest bardzo twarde, łatwe w utrzymaniu, a  do tego świetnie wygląda. Ciekawą propozycją są bambusowe deski do krojenia Rosendahl Grand Cru. Dostępne są w różnych kształtach i wymiarach, więc każda z nich znajdzie zastosowanie w kuchni. Oprócz tego, że są praktyczne mają niezwykle nowoczesne, designerskie kształty. Idealne nadają się do krojenia, a także do eleganckiego serwowania np. mięs, wędlin czy serów.






 

Zestaw powyższych desek może być dodatkowo uzupełniony o okrągłą tacę do serwowania. Dzięki wyższym brzegom świetnie nadaje się ona do podawania napojów oraz przekąsek. Swoją formą przypomina nieco tacę kelnerską, więc sprawdzi się na przyjęciach;)


3 komentarze:

  1. Zakochałam się w tych deseczkach ;)

    Skandynawska moda i wnętrza - zapraszam :) http://www.skandichic.pl

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. To prawda są piękne:) z miłą chęcią odwiedzimy Twojego bloga:) Pozdrawiamy!

      Usuń
  2. Świetne wpisy i świetny blog, z chęcią dodam Cię do listy najlepszych w moim mniemaniu blogów o architekturze na http://blogiarchitektow.blogspot.com/. Dzięki temu jeszcze więcej czytelników będzie mogło trafić na Twój blog.

    OdpowiedzUsuń